Портативні грилі
Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)
Портативний газовий гриль Broil King із Північної Америки – високопродуктивна пічка для приготування професійного барбекю навіть непрофесіоналами. Використовувати її просто: конструкція доводить запікання м'яса, риби та овочів до досконалості; компактний корпус, що складається, займає мало місця; а легка вага робить пристрій мобільним.
Елементи продуктивності портативного гриля
Решітки. Нижня – з литого чавуну, верхня – із товстої нержавіючої сталі. Їхня наявність у два рази збільшує корисну робочу площу в порівнянні з відкритими грилями. Створює умови для приготування при температурі до 700°С на нижній решітці і меншому жару - на верхній в один прийом. Решітки накопичують жар, за рахунок чого м'ясо – соковите та ароматне.
Система Flav-R-Wave. Хвилеподібна панель разом із трубчастим дворядним пальником впливає на рівномірне прожарювання по всій поверхні решітки і захищає від забруднення внутрішню частину гриля внизу.
Управління. Точність температури задається терморегулятором, що обертається на 180°С. Для відстеження температури на корпусі вмонтовано термометр.
Готувати барбекю на грилі Broil King PORTA-CHEF - ідеально.
Чавунні решітки мають дві поверхні - загострені і з канавками. На першій готуються страви з характерним ґвізерунком решітки, на другій – у власному соку. Соки і жир, що стікають при цьому, випаровуються з розпеченої поверхні металевої пластини внизу, тим самим наповнюють страви впізнаваним барбекю-ароматом. Результат кулінарних приготувань – як у найкращих стейк-хаусах Америки!
Портативний газовий гриль рівно стійкий на тротуарному покритті та на грунті за рахунок 4-х металевих знімних ніжок, важить 16 кілограм, переноситься однією людиною та захищений від іржі. Девіз виробника «Зроблено на віки» - відповідає заявленим якостям та підтверджується гарантією. Смачний барбекю починається із Broil King – перевірте самі!

ДОСТАВКА В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ

ПЕРЕГЛЯД ГРИЛІВ НАЖИВО

ЗРОБЛЕНО В ПІВНІЧНІЙ АМЕРИЦІ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА + СКЛАДАННЯ